Cumhuriyet Koşusu’nun güzergâhı belli oldu
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek koşu, Çekirge İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi (eski Askeri Hastane) önünden başlayacak.
Koşu güzergâhı; Çekirge Caddesi, Altıparmak Caddesi ve Atatürk Caddesi üzerinden Hanlar Bölgesi’ne uzanacak.
Hangi yollar trafiğe kapatılacak?
Etkinlik kapsamında Çekirge İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile Çelik Palas Otel arasındaki güzergâhın hem gidiş hem de geliş yönü araç trafiğine kapatılacak.
Çelik Palas Otel’den Altıparmak Caddesi ve Hanlar Bölgesi’ne uzanan güzergâh ise Atatürk Caddesi yönünde tek yönlü olarak kullanılacak.
Belirtilen güzergâhlar ile bu yollara bağlantı sağlayan cadde ve sokaklarda trafik kısıtlaması saat 10.15’ten etkinlik bitimine kadar sürecek.
Sürücülere alternatif güzergâh uyarısı
Yetkililer, trafik düzenlemesi nedeniyle sürücülerin mağduriyet yaşamaması için kapatılacak yolları ve bağlantı güzergâhlarını dikkate almalarını, mümkün olduğunca alternatif yolları tercih etmelerini istedi.








