Bahçeli’den Hacıosmanoğlu’na çiçek
TFF bünyesindeki Hakemler Dosyası soruşturmasının ardından spor kamuoyunda Hacıosmanoğlu’na yönelik eleştiriler ve istifa çağrıları gündeme geldi.
Bu süreçte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na çiçek gönderdi. Bahçeli’nin gönderdiği çelengin üzerinde “Başarı dileklerimle, yalnız değilsin” ifadelerinin yer aldığı görüldü.
Bahçeli’nin mesajı, soruşturma ve TFF yönetimine yönelik tartışmaların devam ettiği dönemde Hacıosmanoğlu’na verilen destek olarak değerlendirildi.
Hacıosmanoğlu’ndan Bahçeli’ye teşekkür
TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Bahçeli’nin gönderdiği çiçeğin ardından sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı.
Hacıosmanoğlu mesajında, “Saygıdeğer Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli’ye bu anlamlı destekleri için teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.
Hakemler Dosyası soruşturması kapsamında TFF ve hakemlik sistemiyle ilgili çeşitli iddialar gündeme gelirken, soruşturma sürecine ilişkin adli işlemler de devam ediyor.








