Bursaspor
Bursaspor Başkanı Enes Çelik boykot konusunda ne dedi?
Bursaspor Başkanı Enes Çelik, kulübe destek veren firmaların isimlerini kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı. Son dönemdeki boykot çağrılarını doğru bulmadığını belirten Çelik, “Ama yeri geldiğinde en büyük boykotu Bursaspor taraftarı yapar” diyerek dikkat çeken bir mesaj verdi.
Bursaspor Başkanı Enes Çelik, kulübe destek veren firmaların isimlerini kamuoyuyla paylaşacaklarını açıklarken, son dönemde sıkça gündeme gelen boykot tartışmalarına da değindi. Başkan Çelik, ekonomik şartların zorlu olduğunu vurgulayarak boykot çağrılarına temkinli yaklaştığını ancak gerektiğinde en güçlü tepkinin Bursaspor taraftarından geleceğini ifade etti.
Enes Çelik: “Destek vereni de vermeyeni de açıklayacağız”
Başkan Çelik, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bizlere destek veren firmaları resmi hesaplarımızdan paylaşacağız. Bunun da bilinmesini istiyorum. Destek vereni de vermeyeni de taraftarımız bilsin.
Son dönemlerde meşhur boykot meseleleri var. Ben çok doğru bulmuyorum ekonominin sıkıntılı olduğu bu dönemlerde ama en büyük boykotu da yeri geldiğinde Bursaspor taraftarı da yapar. Bunun da bilinmesini istiyorum.”
Kulübe destek verenlerin kamuoyuyla paylaşılacağını söyleyen Enes Çelik, bu yaklaşımın şeffaflık açısından önemli olduğunu vurgularken, taraftarların destekçilere sahip çıkmasını da ima etti.
Açıklamalarıyla hem ekonomik gerçekçiliğe hem de taraftar gücüne dikkat çeken Başkan Çelik, destek çağrısını sürdürürken aynı zamanda yeşil-beyazlı camianın birlik olması gerektiğine de işaret etti.


Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş