Line Haber
CANLI İZLE PİYASA Radioline.fm
Bursa 21°C İstanbul 18°C Ankara 21°C İzmir 17°C 03/06/2026 08:05
No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Bursa
    • Büyükorhan
    • İnegöl
    • İznik
    • Gürsu
    • Gemlik
    • Harmancık
    • Karacabey
    • Kestel
    • Keles
    • Mustafakemalpaşa
    • Mudanya
    • Nilüfer
    • Osmangazi
    • Orhangazi
    • Orhaneli
    • Yenişehir
    • Yıldırım
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
    • Spor
    • Futbol
    • Basketbol
    • E – Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
    • Kripto
    • Piyasa
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
    • Kültür Sanat
    • Edebiyat
    • Mimari
    • Müzik
    • Sanat
    • Tarih
    • Sinema
    • Dizi
  • Magazin
  • Teknoloji
    • Teknoloji
  • Yaşam
    • Yaşam
    • Astroloji
    • Moda & Güzellik
    • Turizm & Seyahat
    • Sağlıklı Yaşam
    • Sağlık
  • Bilim
  • Bursa
    • Büyükorhan
    • İnegöl
    • İznik
    • Gürsu
    • Gemlik
    • Harmancık
    • Karacabey
    • Kestel
    • Keles
    • Mustafakemalpaşa
    • Mudanya
    • Nilüfer
    • Osmangazi
    • Orhangazi
    • Orhaneli
    • Yenişehir
    • Yıldırım
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
    • Spor
    • Futbol
    • Basketbol
    • E – Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
    • Kripto
    • Piyasa
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
    • Kültür Sanat
    • Edebiyat
    • Mimari
    • Müzik
    • Sanat
    • Tarih
    • Sinema
    • Dizi
  • Magazin
  • Teknoloji
    • Teknoloji
  • Yaşam
    • Yaşam
    • Astroloji
    • Moda & Güzellik
    • Turizm & Seyahat
    • Sağlıklı Yaşam
    • Sağlık
  • Bilim
No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle
Line Haber
No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan kaptanlara mesaj: “Çıkın o şampiyonluğu bize getirin”

— Spor
A A
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan kaptanlara mesaj: “Çıkın o şampiyonluğu bize getirin”
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşPaylaş

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılıyor. İftar için verilen aranın ardından ikinci kez kürsüye çıkan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu.

Son 5 sezon ve son 10 sezonda oluşan puan durumunun dev ekrandan katılımcılara gösterilerek, “Fenerbahçe’nin 3 Temmuz kumpasından beri 13 senede 1 kere şampiyon olmasının hiçbir şekilde sportif argümanlarla açıklanması söz konusu değildir. Size şu anlattıklarımdan herhangi bir haksızlığı, bir kere yaşamışlar mı? Hep Fenerbahçe yaşamış. Onun için bugün buradayız. Bugün burada isyanımızı göstermek için toplandık. Bugün burada şahsim için söyleyebilirim, hayatımın en büyük gururunu yaşattınız. Buraya gelip bu haksızlığa karşı isyanı gösterdiğiniz için, Allah hepinizden razı olsun. Bunu görünce Fenerbahçe’nin hiçbir zaman sırtının yere gelmeyeceğini görüyorum. Şartlar ne olursa olsun, kumpaslar ne olursa olsun, Fenerbahçe tek başına da olsa dimdik ayakta duracağının en güzel ifadesi burada bu topluluktur. Sizlerin başkanı olmaktan iftihar ediyorum” diye konuştu.

“Fenerbahçe’yi bu zorbalıklarla teslim alabileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz”
Sarı-lacivertli camiaya da seslenen Koç, “Neden hep Fenerbahçe? Bize neyin diyeti ödetilmek isteniyor. Hangi kirli eller Fenerbahçe’ye operasyon yapıyor. Bu haksızlıklar ne zaman son bulacak? 100 yıllık kulüpleri birbirini çekiştirerek yeni bir kaos mu çıkartmak istiyorlar? Bu saldırıyı yapmayı planlayanlar, siz Fenerbahçe’nin tarihini hiç incelediniz mi? Henüz 11 yıllık kulüpken bile işgal kuvvetlerine boyun eğmeyen, bugün asırlık çınar olan Fenerbahçe’yi bu zorbalıklarla teslim alabileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Hiç ders almamışsınız. Hedef hiçbir zaman değişmiyor, Fenerbahçe. Biz ligden çekilsek kimin otobüsüne kurşun atacaklar? Kimin başkanına kumpas kurup hapse atacaklar? Siz Fenerbahçe’yi tanımamışsınız. Ne boyun eğeriz, ne şampiyonluklar ne kupalar uğruna, inandığımız herhangi bir değerden, ilkeden en ufak taviz vermeyiz. Futbol faaliyetlerini askıya almak; onun arasında ligden çekilmek. Dolayısıyla biz hiçbir zaman yapmamaktansa, itiraz bayraklarını kaldırarak kendi göbek bağını kendimiz kesip, her gün ölmektense bir kere ölmeyi daha iyi yöntem ve yol olacağını düşünerek yola çıktık. Gücü nereden alıyorlar biliyor musunuz; Fenerbahçe camiasının eskisi gibi kenetlenmemesinden. Artık bizler de fabrika ayarlarına dönmeliyiz. Yaptıkları her teşebbüsle bizim daha da sıkı sıkıya sarılacağımızda farkına vardıklarında teşebbüs edemeyecekler. Lütfen buradan giderken bu mesajımı hatırlayın. Bugün burada ne sonuç çıkarsa çıksın, biz yönetim kurulu olarak elimizden geleni sarf edeceğiz hayata geçirmek için” şeklinde konuştu.

“Esas mücadele bugünden itibaren başlıyor”
Genel kurul için stadyuma gelen taraftarlara teşekkürlerini ileten Koç, “Trabzon’dan olağanüstü kenetlenme ile gelmiş, sonuna kadar emeğimizle, kanımızla mücadele etmek istiyoruz dediler. Özet; hiçbir yapmamak en kötü tercih. Ne yapılacaksa kademeli, ölçülü, zamanı doğru olmalı dendi. Kamuoyuna ve yetkililere en güçlü mesajı verirken, bize de en az zarar veren formülleri seçmeliyiz dendi. Haklı olduğumuz yerde haksız duruma düşmemek, gelecekte futbol yüzünden olması muhtemel kavgalarda sorumlu tutulmamak adına futbol faaliyetlerimizle ilgili alacağımız kararlarda, hükümet ve ilgili devlet kurumlarıyla iletişim kurmak, iyi ilişkiler kurarak uğradığımız haksızlıkları anlatmak sorunları çözmek, bir kez daha o yöntemlerle denemek; esas mücadele bugünden itibaren başlıyor. Bu mücadelenin fitilini sizler sağladınız. Aynı kurullar, aynı hakemler, aynı tiyatro olacak” diye konuştu.

Ali Koç’tan kaptanlara mesaj: “Çıkın o şampiyonluğu bize getirin”
Ali Koç, kongre üyelerinden gelen talepleri tek tek anlatarak şunları söyledi:
“Maçlara U-19 ile çıkmanın da bir esprisi yok lige devam edeceksek. Edin Dzeko’ya, Tadic’e, Mert Hakan’a buradan sesleniyorum; sizin istediğinizi genel kurul da istiyor, çıkın ne yapacaksanız yapın o şampiyonluğu bize getirin. Taraftarımıza çağrıda bulundum; seyahat planı yapmayın dedim. 2 Nisan akşamındayız, lütfen Şanlıurfa’ya seyahat planı yapmayın, Süper Kupa bileti rezerve etmeyin. İki opsiyonumuz var, hiç çıkmamak, ikinci opsiyonumuz U-19 takımı ile çıkmak. Büyüklerimizden aldığımız görüş, radikal bir karar olacaksa Süper Kupa ile başlanmalı dendi, ben buna katılıyorum. Sen bize diyeceksin ki, ülke puanı helal olsun yeni bir tarih belirleyeceğiz, ondan sonra rakibimiz kabul etmedi diyeceksiniz diyeceksin. Avrupa’da oynayan takımlar takvimi değiştirecek ama bizim federasyonumuz Süper Kupa tarihini değiştirmeyerek hem şampiyonluk hem de Avrupa yoluna taş koyacak. Dolayısıyla bu maça çıkmayalım diyen o kadar çok insan var ki.”

“Fenerbahçe’siz yapsınlar o formatı”
Türkiye Kupası’nda 2 sezon mücadele edilmemesi görüşünü de aktaran Koç, “Türkiye Kupası’na en az 2 sezon katılmama düşüncesindeyiz. Ticari gelirler iade edilecek zaten külliyen zarar hepimiz için, o tarafı da önemli değil. Önümüzdeki sezon yeni bir format oluyor Fenerbahçe’siz yapsınlar o formatı” dedi.

“Trabzon’a faili meçhul olay çözülene kadar maçlara gitmeyelim opsiyonu var”
Diğer opsiyonları da kongre üyeleriyle paylaşan Ali Koç, “Trabzon’a faili meçhul olay çözülene kadar maçlara gitmeyelim opsiyonu var. Aklımıza yatan opsiyon. Ancak sadece 3 puan değil, 6 puan eksiliyor. Yarışı olumsuz etkileyecek. Yine U-19 ile gidelim deniyor, ona zamanı gelince bakarız. TFF’nin istifaya çağrılması, imza toplanması isteniyor. Federasyon ve kurulları, anladığımız bir anlamda seçim yapılana kadar federasyonun hiçbir seçimine katılmamamız isteniyor. 1959 öncesi şampiyonluklarımız için derhal komisyon kurulup olumlu-olumsuz cevap verilmesi isteniyor. 2011 Süper Kupa’mızın en kısa zamanda oynanması için Beşiktaş ile hareket ederek hakkımızı gasp edenlerden almamız isteniyor. Yayın havuzundan çıkmamız isteniyor, keşke çıkabilsek 3 misli gelir sağlayabiliriz. Kanunen sıkı sıkıya bağlanmış durum, dolayısıyla mümkün değil” diyerek sözlerini noktaladı.
Başkan Koç’un açıklamalarının ardından kongre üyelerinin konuşmalarına geçildi.

PaylaşTweetPaylaş

Yeni Haberler

Tütün endüstrisinin evrimi ve tehlikeleri masaya yatırıldı
Bursa

İnegöl Belediyespor Midi Erkekler Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonasında

2 Haziran 2026
Haliliye’de 15 kırsal mahalleye daha spor yatırımı
Şanlıurfa

Haliliye’de 15 kırsal mahalleye daha spor yatırımı

2 Haziran 2026
A Milli Takım, ABD’ye gitti
Futbol

A Milli Takım, ABD’ye gitti

2 Haziran 2026
Depremde hasar alan 7 Ocak Stadyumu, yeniden yükseliyor
Osmaniye

Depremde hasar alan 7 Ocak Stadyumu, yeniden yükseliyor

2 Haziran 2026
Elazığ Belediyespor boksörü Nildanur milli takım kampına davet edildi
Elazığ

Elazığ Belediyespor boksörü Nildanur milli takım kampına davet edildi

2 Haziran 2026
Manisa, Yuntdağı Yağlı Güreşleri’nde pehlivanları ağırlayacak
Manisa

Manisa, Yuntdağı Yağlı Güreşleri’nde pehlivanları ağırlayacak

2 Haziran 2026
BAL’a yükselen Üzümlüspor’da şampiyonluk coşkusu
Konya

BAL’a yükselen Üzümlüspor’da şampiyonluk coşkusu

2 Haziran 2026
Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde yarı finalde
Basketbol

Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde yarı finalde

2 Haziran 2026
Adres:
Panayır Mahallesi İstanbul Caddesi No: 365
16250 Osmangazi / BURSA

Tel: (0224) 211 70 90
Fax: (0224) 211 18 09

Bilgi

  • Gizlilik Politikası
  • Kullanım Şartnamesi
  • Künye
  • Hukuk Ofisi

Bağlantılar

  • Line TV Canlı Yayın
  • Programlar
  • Piyasa
  • Gündem Haberleri

Kategoriler

  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Gündem
  • Bursa
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Bilim

© 2025 Organikİnsan

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Bursa
    • Büyükorhan
    • İnegöl
    • İznik
    • Gürsu
    • Gemlik
    • Harmancık
    • Karacabey
    • Kestel
    • Keles
    • Mustafakemalpaşa
    • Mudanya
    • Nilüfer
    • Osmangazi
    • Orhangazi
    • Orhaneli
    • Yenişehir
    • Yıldırım
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
    • Spor
    • Futbol
    • Basketbol
    • E – Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
    • Kripto
    • Piyasa
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
    • Kültür Sanat
    • Edebiyat
    • Mimari
    • Müzik
    • Sanat
    • Tarih
    • Sinema
    • Dizi
  • Magazin
  • Teknoloji
    • Teknoloji
  • Yaşam
    • Yaşam
    • Astroloji
    • Moda & Güzellik
    • Turizm & Seyahat
    • Sağlıklı Yaşam
    • Sağlık
  • Bilim

© 2025 Organikİnsan

CANLI İZLE RADYO DİNLE