#

Bursa

6’lı masa Bursa Gürsu’da buluştu

Millet İttifakı’nın 6’lı masası Gürsu’da buluştu.

Bursa’nın ilçelerinde bir araya gelen Millet İttifakı Gürsu’da buluştu. Gürsu’da ilk defa buluşan 6’lı masayı oluşturan partilerin ilçe başkanları, Saadet Partisi İlçe Naşkanı Razi Baysal’ın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Saadet Partisi Gürsu ilçe binasında bir araya gelen 6’lı masada CHP İlçe Başkanı Haşim Öztürk, İYİ Parti İlçe Başkanı Hatice Deniz, Saadet Parti İlçe Başkanı Razi Baysal, Demokrat Parti İlçe Başkanı Adem Şamlı, DEVA Parti İlçe Başkanı Muhammet Ali Demir, Gelecek Parti İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım’dan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a sert uyarı geldi.

İlçe başkanları “Sayın Mustafa Işık, adım adım icraatlarını takip ediyoruz, seçilirken 85 bin Gürsuluya verdiğin seçim vaatlerini yerine getirmedin! Hesabını soracağız!” dedi.

6’lı masa toplantısına belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de katıldı. Ortak toplantı 2,5 saat sürdü. Toplantı masasına Milletvekili ve Mahalli İdareler Seçimlerinde işbirliği, sandık organizasyonları, ilçede yaşayan yabancı konukların yasal durumları ile Gürsulu vatandaşların bu durumdan etki arzı, eğitimde yaşanan sınıf-okul eksiklikleri, tarım arazilerinde üretilen ürünlerde yaşanan sıkıntılar, Gürsu Ovası’nın susuzluğu, sanayi bölgelerinde yaşanan yapısal sıkıntılar, imarda yaşanan farklılıklar, her gün daha da çıkmaz hale gelen enflasyondan kaynaklı hayat pahalılığı konularının ele alındığı öğrenildi.